Αγωνιστικός Μήνας-Rally

Αγωνιστικός Μήνας-Rally

Ο Μάιος ήταν μήνας γεμάτος rally. Πρώτα το Olympia Rally στην Πελοπόννησο και στη συνέχεια το Hellas Rally στην Ιτέα και την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής ενδοχώρας. Λάβαμε μέρος και στις δυο διοργανώσεις σαν αγωνιζόμενοι και σαν επίσημοι έμποροι της F2R. Στον πρώτο αγώνα του Ολυμπία rally ήταν και η πρώτη φορά που ήμασταν χορηγοί σε διοργάνωση. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μας βρήκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Παρακάτω υπάρχει φωτογραφία με τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο 😀

Καθ’ ότι η ζήτηση για τα προϊόντα μας ήταν μεγάλη κ το απόθεμα μικρό για την περίσταση, ζητάμε συγνώμη σε όσους δεν καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε. Μέχρι το επόμενο rally που θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η αγορά και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα ARN bluetooth remotes. Θα ανοίξουμε πάλι την αγορά μέσα Ιουλίου καθώς είναι όλα τα χειριστήρια εκτός αποθέματος. Σας υπενθυμίζουμε πως ο κωδικός έκπτωσης θα ισχύει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι ενδιαφέρεστε στείλετε μας e-mail ή μήνυμα στο instagram/facebook ώστε να σας σταλεί ο κωδικός. 


Αγωνιστικό Κομμάτι

Η braaaap Goat Racing Team, κατάφερε να πετύχει κάποιες αξιοσημείωτες διακρίσεις και στα δύο rally. Ας ξεκινήσουμε με την Lil May ή οποία κατάφερε κατακτήσει την πρώτη στη γυναικία κατηγορία με μεγάλη διαφορά και να είναι αρκετά ψηλά στη γενική κατηγορία στο Hellas Rally.

Να θυμίσουμε πως η Lil May Mansuy ειναι 19 χρονών. Με λίγα λόγια ΕΣΚΙΣΕ!! 

Θα συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε όσο μπορούμε και θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε και περισσότερο κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά της. 

Αναλυτικά οι θέσεις που κατάφερε: 

Woman Category: 1/10

M2 Category: 5/36

General Category 36/250


Δεύτερος αναβάτης που μας εκπροσώπησε ήταν ο Πελούσης Χρήστος. 

Κύριος στόχος ήταν η δοκιμή του νέου μας enduro jacket που είναι αναβάθμιση της πρώτης μας προσπάθειας. Δοκιμάστηκε το ίδιο κομμάτι και στα δυο rally εξ αρχής και τις 14 μέρες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και την αντοχή του. Μετά από 3 δυνατές πτώσεις σε πέτρες το μπουφάν μας άντεξε. Θα επανέλθουμε με βίντεο όπου θα έχουμε αναλυτικό υλικό. Στις φωτογραφίες έχετε τη δυνατότητα να δείτε πως είναι φορεμένο χωρίς τα μανίκια. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποτυπώσουν οποιοδήποτε logo της αρεσκείας τους μέσω του PP graphics σε άριστη ποιότητα. Παρακάτω βλέπετε την αντοχή των logo μετά από δύο αγώνες rally.  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς για τη στήριξή τους. Στα μανίκια υπάρχουν και άλλα logo αλλά λόγο ζέστης είχαν αφαιρεθεί. 

Αναλυτικά οι θέσεις του Πελουση. 

Ολυμπία rally

General category 7/56

Μ5 category 4/12

Hellas Rally

General category 69/250

M4 10/48

Male Moto 12/42


Scramble Βορείου Ελλάδας Λίμνη Πλαστήρα 

Είχαμε τη χαρά να δούμε τον φίλο μας Φίλιππο Ντάτσικα να αγωνίζεται στον αγώνα scramble στην κατηγορία SB. Ο Φίλιππος αγωνίστηκε με το KTM 950s και ήταν ο μόνος με μεγάλου κυβισμού μηχανή. Παρά την πολύ καλή του εκκίνηση δεν κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα. Ένα μεγάλο μπράβο στον Φίλιππο που αγωνίστηκε με το 950 και ελπίζουμε ακόμα παραπάνω αθλητές να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να καταφέρουμε να έχουμε μια νέα κατηγορία για μεγάλου κυβισμού μηχανές, όπως γίνεται ήδη στην Ιταλία και στην Ισπανία με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή του Φίλιππα και όποιου ακόμα θα θέλει να συμμετάσχει σε αυτή!Ευελπιστούμε η ΑΜΟΤΟΕ να λάβει σοβαρά το μήνυμα για μια νέα κατηγορία. 


Έκπληξη του Hellas Rally!

Δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους νέους μας φίλους, τον Πέτρο Πισσαρίδη, Χρήστο Βλάμη και Σκελζέν Σάλι (παγκόσμιος)! Τα παιδιά ήταν οι υπεύθυνοι για το voge rally 300 και το μεγάλο του στοίχημα ήταν να τερματίσουν το hellas rally, και εννοείται πως τα κατάφεραν! Μοιραστήκαμε μαζί τους και τις 7 μέρες του hellas καθώς είχαμε τα τσαρδάκια μας δίπλα-δίπλα! Ο πύργους που κατασκεύασε ο Χρήστος (ace parts) ειδικά για το voge 300 αποδείχθηκε ΜΠΕΤΟ! Ελπίζουμε το μικρόβιο των rally να κόλλησε τα παιδιά και να τους δούμε και σε επόμενους αγώνες! Για την ιστορία το voge rally εξοπλίστηκε με όλα τα όργανα για τον αγώνα από εμάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Τέλος, να πούμε ένα τεράστιο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Στέφανο Θεοχάρη που τερμάτισε σώος και αβλαβής τον αγώνα με το ducati desert x. 

Εδώ είναι η τριάδα φωτιά και υπεύθυνοι για το voge 300 και την ολοκλήρωση του Hellas Rally 2024!


Leave your thought

Login

Register | Lost your password?