Καλοκαίρι γεμάτο rally!

Καλοκαίρι γεμάτο rally!

Έρχεται το καλοκαίρι γεμάτο αγώνες rally! Το μεγαλύτερο rally raid στην Ευρώπη το Hellas Rally θα διεξαχθεί φέτος από τις 27/5 έως 02/06 στην υπέροχη Ιτέα! Φέτος η χρονιά φαίνεται να είναι αρκετά “έντονη” από ονόματα του χώρου όπως τον Pol Tarres της yamaha, τον Jacopo Cerutti της Aprilla όπου κέρδισε και το τελευταίο Africa Eco Race 2024 με την πανέμορφη Aprilla Tuareg Rally Edition!

Σε ελληνικό επίπεδο η Yamaha η Suzuki και η Husqvarna Hellas θα εκπροσωπηθούν από τρεις Έλληνες πρωταθλητές! Κίμωνα Καράμπελα Norden, Κακολύρης με Vstrom 800de, Σεβαστόπουλος με Tenere700 και ο φίλος μας Πετρος Πισσαρίδης με το Vogue 300 που έχει τραβήξει πολλά βλέμματα! Η φωτογραφία του vogue 300 rallye μας εχει μαγέψει! Έχουμε την χαρά να συνεργαστούμε στην προσπάθειά του Πέτρου στο πρώτο του Hellas Rally και στο 24ωρο Hellas! Το Vogue 300 έχει επιμεληθεί από το Aceparts και την Pissaridis Graphics.

Οι δικοί μας αθλητές φέτος θα είναι η κάτοχος τίτλου του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι γυναικών Lil May Mansuy με ένα πολύ δυνατό Sherco 450 και ο Πελούσης Χρήστος με ενα beta 480rr. Ο Πελούσης θα αγωνιστεί επίσης και στο Olympia Rally που θα διεξαχθεί μια βδομάδα πριν το Hellas Rally. Να θυμίσουμε πως το 2023 είχε τερματίσει 6 γενικής με ένα Suzuki Dr650. Οι δυο αθλητές θα δοκιμάσουν επίσης και τα νέα μας enduro μπουφάν που θα βγουν στην αγορά μετά το Hellas Rally. Το Beta 480rr που θα αγωνιστεί και στους δυο αγώνες έχει επιμεληθεί η pissaridis graphics, garage inc, braaap goat και το riders shop.

Θα σας έχουμε κάλυψη και απο τα δυο rally!

Leave your thought

Login

Register | Lost your password?