Ένας χρόνος Braaaap Goat!

Ένας χρόνος Braaaap Goat!

Στις 18/12/2022 που ένα βράδυ είχαμε πιει και λέγαμε τα σχέδιά μας, λίγο ζαλισμένοι από το τσίπουρο, μας καρφώθηκε μια ιδέα! Αυτή η ιδέα σήμερα 18/12/2023 κλείνει ένα χρόνο!

Ένα χρόνο μετά 18/12/2023, είμαστε ακόμα ζωντανοί! Όχι, μόνο καταφέραμε παραπάνω από ότι είχαμε υπολογίσει αλλά πάμε και στο Ντακάρ, δοκιμάζοντας τα προϊόντα που από το μηδέν σχεδιάσαμε και πήραν πλέον το δρόμο της παραγωγής! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μας βοήθησαν σε όλο αυτό το ταξίδι που μέχρι και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί, όλους και όλες που ήταν εκεί στις φωτογραφίσεις στις εκδρομές και σε όλες τις δυσκολίες δε μας παράτησαν ποτέ!

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οδηγούς μας Ardit Kurtaj που πάει στο dakar φορώντας τον εξοπλισμό μας και τον δοκιμάζει στον πιο απαιτητικό αγώνα στον κόσμο! Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε τέτοια τιμή και τέτοια ευθύνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην Lil May Mansuy που από την πρώτη στιγμή με το χαμόγελό της μας πήρε μέχρι την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα rally. Θα είμαστε μαζί μέχρι το πιο τρελό της όνειρο να τρέξει στο πρώτο της Dakar Και η ίδια!

Για το 2024 έχουμε αρκετά σχέδια, όσο μας βοηθάτε και εσείς τόσο πιο μεγάλα σχέδια θα μπορούμε να κάνουμε. Σε λίγες μέρες θα βγει το πρώτο μας podcast με ιστορίες καθημερινών και μη, αναβατών! Ο νέος μοτοσακός θα ειναι διαθέσιμος στο site μας απο μέσα Γενάρη, τα νέα μπουφάν θα είναι και αυτά διαθέσιμα μέσα Φεβρουαρίου. Τέλος, θα πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη εκδρομή μέχρι το Ουλαν Μπατόρ της Μογγολίας, ντυμένοι και εξοπλισμένοι με τον δικό μας εξοπλισμό! Το καλύτερο test drive που θα μπορούσαμε να κάνουμε!

Σε αγωνιστικό επίπεδο θα παραβρεθούμε ξανα στο Olympia Rally, Greece Rally 2024 και Hellas 24h! Επίσης, θα υπάρχει και οδηγός που θα μας εκπροσωπήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα enduro!

Οι παρέα απο το πάρτε τα βουνά θα έχουν πλούσιο εκδρομικό υλικό για όλη τη χρονιά σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Θα τα πούμε στα βουνά!!!

Leave your thought

Login

Register | Lost your password?