Ο Ross Branch Παγκοσμιος Πρωταθλητής 2024!

Ο Ross Branch Παγκοσμιος Πρωταθλητής 2024!

Απίστευτο και όμως αληθινό για τον Ross Banch και την Hero motorsports η κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIM Rally Raid World Champion 2024! Ο χαμογελαστός Ross απο την Μπουτσουάνα είναι ο πρώτος Αφρικανός που κερδίζει τον τίτλο. Αν δεν ξέρετε που ειναι η Μποτσουάνα, τότε απλά δείτε στο γκουγκλ μαπς πάνω απο το κρατίδιο της νοτίου Αφρικής.

Ας δούμε όμως τα αποτελέσματα που κατάφερε ο Ρος και τον έφεραν στην πρώτη θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Τον Γενάρη του 2024 ο Ρος ήρθε δεύτερος γενικής στον αγώνα του DAKAR, να θυμίσουμε πως έτρεξε και ο Βασίλης Μπουδρος στον συγκεκριμένο αγώνα. Με την δεύτερη θέση αυτή ο Ρος έφερε την Hero πρώτη φορά στην ιστορία της στο βάθρο σε αγώνα Dakar. Το dakar είναι ο πρώτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος απο τους πέντε. Ένα μήνα μετά, o Branch έρχεται ξανά δεύτερος γενικής στον αγώνα του Abu Dhabi Desert Chalenge, φέρνοντας τον πρώτο στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος. Στους επόμενους δυο αγώνες. RallyRaid Portugal και Ruta Desafio 40 Argentina κατάφερε να τερματίσει 5 αντίστοιχα, κρατώντας για τα καλά την πρώτη θέση. Μέχρι που φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα του Rally du Maroc στον οποίο τερμάτισε τέταρτος γενικής και κατακτώντας μαθηματικά την πρώτη θέση.

Συγχαρητήρια ρε μάγκα! Εμείς είμαστε ανοιχτή στο να σε σπονσοράρουμε στο μέλλον αν θες…βέβαια δεν ξέρω αν φτάνει το μπατζετ μας!

Leave your thought

Login

Register | Lost your password?